Секретен научен проект за изследване на начина, по който прилепите предават болести

...
Секретен научен проект за изследване на начина, по който прилепите предават болести
Коментари Харесай

Руските военни настояват, че изучаването на прилепи и диви птици в Харков е заплаха

Секретен теоретичен проект за проучване на метода, по който прилепите предават заболявания на хората, е бил сбъднат в лаборатория в Харков, а самият план е бил под контрола на Съединени американски щати.

Говорителят на руското военно министерство генерал-майор Игор Конашенков категорично включи тематиката в постоянния си утринен брифинг.

За втори следващ ден руската войска не оповестява за придвижване на територията на Украйна, а единствено регистрира унищожената украинска техника. Също по този начин не се дава информация за броя на починалите и ранените. Руските въоръжени сили рапортуват за унищожени 181 самолета и хеликоптера и 172 безпилотни летателни апарата, 170 зенитно-ракетни системи, 1379 танка и други бойни бронирани машини, 133 ракетни установки, 514 единици полева артилерия и минохвъргачки, както и 1168 единици специфична военна техника от началото на военната интервенция.

По тематиката за лабораториите Конашенков изяснява, че Министерство на защитата изследва още получени от чиновници на украински лаборатории документи за осъществяването на военни и биологични стратегии от Съединени американски щати и техните съдружници от НАТО в Украйна.

Според него съветски специалисти от Силите за радиационна, химическа и биологическа отбрана са проучили истински документи, разкриващи детайлности за осъществяването от Съединени американски щати в Украйна на конфиденциален план за проучване на методите за предаване на заболявания на хора посредством прилепи в лаборатория в Харков. От думите на генерала не излиза наяве тъкмо обаче по какъв начин научните занимания съставляват военна заплаха и опасност за Русия, особено на фона на пандемията, която претърпя света н последните две години, при която една от версиите за произхода на COVID-19 беше точно зооноза.

" Бих желал да подчертая, че съгласно документите тези проучвания са провеждани в Харков редовно и под директното управление на американски експерти в продължение на доста години ", споделя Конашенков.

Специално в харковския институт по ветеринарна медицина изследването е било за това по какъв начин дивите птици могат да придвижват високопатогенната инфлуенца по птиците (птичи грип), като са били оценени изискванията, при които процесите на предаване могат да станат неконтролируеми, да причинят стопански вреди и да основат опасности за продоволствената сигурност ", прибавя генералът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР